Anti-kerntrek beslag - 5 Star sleutelservice
Kerntrek beslag

Waarom een beslag met kerntrekbeveiliging?

Een woning die goed beveiligd is tegen inbraken kan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) verdienen. Als uw woning dit keurmerk heeft dan zijn hier verschillende voordelen aan verbonden waaronder een lagere premie voor de inbraakverzekering. De eisen om het keurmerk te verkrijgen worden regelmatig gemoderniseerd naarmate de inbraakmethodes veranderen. Sinds een aantal jaren is het een vereiste om sloten met anti-kerntrek te plaatsen om het keurmerk te verkrijgen. Een slot met kerntrekbeveiliging is voorzien van een hard metalen veiligheidsbeslag waardoor het uitboren of uittrekken van de cilinder vrijwel onmogelijk is. Beslag met anti-kerntrek is los te kopen en te plaatsen, maar het is ook mogelijk om enkel de cilinder van een bestaand slot te vervangen om hetzelfde doel te bereiken. Als u uw woning wilt beveiligen tegen kerntrekken neem dan contact met ons op voor het plaatsen van SKG goedgekeurde cilinders en beslag.

Anti-kerntreksloten installeren

Doordat kerntrekken een van de meest gebruikte inbraakmethodes van dit moment is, zijn goede cilinders en beslag van groot belang. Anti-kerntrekcilinders en anti-kerntrekbeslagen zijn van een speciale beveiliging voorzien, waarmee kerntrekken kan worden tegengegaan. Het installeren van deze anti-kerntrekoplossingen is echter geen eenvoudige klus. Sloten zijn zeer complexe systemen, doordat ze uit tal van kleine onderdelen zijn opgebouwd. De kans op schade aan het slot is hierdoor relatief groot. Reden genoeg om het installeren van anti-kerntrekoplossingen aan een specialist over te laten.

Onze slotenmaker helpt u graag bij het plaatsen van anti-kerntrekbeslag of -cilinders. Samen met u bekijken we welke sloten het beste bij uw deur en de dikte van uw kozijnen aansluiten. Bent u tevreden met uw keuze? In dat geval komen we de sloten direct bij u installeren. Ook kunnen we u adviseren over extra beveiligingsmogelijkheden om de kans op een inbraak in huis te minimaliseren. Kerntrekken is namelijk niet de enige inbraakmethode die veel gebruikt wordt door inbrekers.

Hieronder een greep uit ons assortiment:
S2 kerntrekbeslag knop
S2 verstelbaar kerntrekbeslag knop
S2 Kerntrekbeslag kruk
S2 verstelbaar Kerntrekbeslag kruk
S2 verstelbaar kerntrekbeslag achterkant
Achterkant S2 verstelbaar kerntrekbeslag
Hoppe London knop
Hoppe London knop
Hoppe London kruk
Hoppe London kruk
Hoppe London knop seniorenversie
Hoppe London knop seniorenversie
Hoppe London knop smal PC92
Hoppe London knop smal PC92
Hoppe London knop messing
Hoppe London knop messing