fbpx

Sleutelservice Hilversum

5 star sleutelservice

Niets is vervelender dan buitengesloten worden uit uw eigen woning of bedrijf. Dat kan komen door sleutels die kwijtraken of afbreken, of door inbraak, waardoor je slot niet meer goed werkt. Gelukkig kunt u dan terecht bij de sleutelservice in Hilversum van 5 Star sleutelservice. Wij bieden goede en betrouwbare sleutelservice van Hilversum tot Zwolle. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem contact met ons op!

Wat wij doen met hang- en sluitwerk

24 uur per dag sleutelservice in Hilversum

Wellicht het grootste voordeel van de sleutelservice in Hilversum en de omgeving van 5 Star sleutelservice is de 24-uursservice. Komt u uw huis of woning niet meer binnen? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch contact opnemen met onze sleutelservice in Hilversum. Wij proberen dan binnen 45 minuten bij u ter plaatse te zijn, zodat u nooit langer dan noodzakelijk buiten gesloten wordt! Wij proberen daarbij altijd uw deur schadevrij te openen, dat lukt ons dan ook in 98% van de gevallen. Mocht het onze sleutelservice uit Hilversum niet lukken de deur schadevrij te openen, dan zoeken wij altijd naar het goedkoopst mogelijke alternatief!

Wie zijn wij?

Welkom bij 5 Star sleutelservice. Wij leveren sleutelservice in Hilversum en de omgeving hiervan. Wij staan bekend om onze snelle en betrouwbare service. Onze materialen voldoen aan de modernste eisen en geven u een veilig gevoel. Naast onze sleutelservice in Hilversum en de omgeving kunnen wij u onder andere helpen met het verbeteren van inbraakpreventie. Onze sleutelservice in Hilversum helpt u in iedere situatie, bijvoorbeeld wanneer het gaat om een spoedklus, maar ook wanneer hier geen sprake van is kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Wij vinden het van het grootste belang dat al onze klanten tevreden zijn met het werk van onze sleutelservice in Hilversum en de omgeving hiervan. Al vele klanten gingen u voor en enkele hebben ons dan ook beoordeelt. Wilt u weten wat anderen van onze sleutelservice in Hilversum en de omgeving vonden? Lees dan de klantbeoordelingen op onze website of laat zelf een beoordeling achter wanneer u al eerder gebruik heeft gemaakt van onze sleutelservice in Hilversum of de omgeving.

Neem contact met ons op

Afspraak plannen voor sleutelservice in Hilversum

Zoekt u een slotenmaker en wilt u gebruik maken van de sleutelservice in Hilversum van 5 Star sleutelservice? Dan kunt u voor spoedgevallen bellen naar het telefoonnummer 035-6462612. Zit er geen haast bij de situatie? Dan kunt u ook via onze website een afspraak maken voor de sleutelservice in Hilversum of mailen naar info@5starsleutelservice.nl. Daarnaast zijn wij mobiel bereikbaar via 06-19006631. Natuurlijk maken wij vooraf met u heldere afspraken over de kosten van onze sleutelservice in Hilversum. Zo komt u bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan na de diensten van onze sleutelservice in Hilversum. Ook beschikt onze spoedservice over een mobiel pinapparaat, over de betaling van onze sleutelservice in Hilversum hoeft u dus nooit in te zitten. Wij hopen u snel te mogen helpen met onze sleutelservice in Hilversum of de wijde omgeving hiervan, zodat u snel weer naar binnen kunt en prettig kunt verblijven in uw veilige huis of bedrijf.

24-uurs

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar top