fbpx

Buitengesloten

Staat u buitengesloten?

Buitengesloten bij uw woning of bedrijf?
Stelt u zich eens voor. U loopt op een warme zomerdag even naar de buren om een praatje te maken en de deur valt achter u dicht in het slot. En dan komt het besef dat u de sleutels op de eettafel heeft liggen! Ook al is het een heerlijk warme dag, u wilt uiteraard wel zo snel mogelijk uw woning weer kunnen betreden. Schakel ook in zo’n geval onze hulp in. Wij staan snel bij u voor de deur om sloten voor u te repareren of de deur te openen. Bel ons direct!

Buitengesloten

Kosten deur openen.

Wat gaat het buitengesloten zijn u kosten vraagt u zich af? Hier kunnen wij helaas geen eenduidig antwoord op geven. Iedere situatie is anders en heeft een ander prijskaartje. In het algemeen zijn wij echter binnen een half uurtje klaar en staan onze standaardprijzen onderaan deze pagina. Ter info kunnen wij u wel een indicatie geven van realistische prijzen voor slotenservice aan de hand van voorbeeldprijzen. Deze voorbeeldprijzen zijn gebaseerd op het landelijk gemiddelde. In plaats van naar de prijzen op de site te kijken kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen om een prijsopgave te verkrijgen voorafgaand aan de afspraak. Zo weet u met welke kosten u ongeveer rekening kunt houden en komt u niet voor verrassingen te staan.
In elk geval zorgen wij ervoor dat u niet lang meer buitengesloten staat en bent u bij ons in goede handen.

Slotenmaker in Almere

Hoe wordt de totaalprijs berekend?

De totaalprijs voor de slotenservice bestaat uit verschillende onderdelen. Onder andere de voorrijkosten, materiaalkosten, schadeherstel en/of meerwerk worden meegenomen in de berekening van de prijs. Het kan namelijk zo zijn dat de slotenmaker uw deur niet gemakkelijk kan openen en daarom het slot uit moet boren of trekken. In dat geval zal de slotenmaker, indien mogelijk, ook direct een nieuw cilinderslot in uw deur monteren zodat u de woning weer veilig kunt afsluiten. Daarnaast is de hoogte van de totaalprijs afhankelijk van het moment waarop u de hulp van de slotenmaker inschakelt. U betaalt overdag een ander tarief dan in de avond of in het weekend.

Kraan loopt nog
Staat bijv. de kraan nog open of het gas aan?

Wat mag een slotenmaker kosten?

Wij krijgen vaak de vraag welke realistische prijs een slotenmaker voor zijn/haar service mag vragen. Het komt namelijk te vaak voor dat buitengesloten mensen worden opgelicht doordat een veel te hoog bedrag gevraagd wordt voor bijvoorbeeld een noodopening. Wij kunnen u geen exacte prijzen geven, maar wel een indicatie met behulp van voorbeelden. Slotenmakers zijn duur maar bedenk wel dat u dan meestal schadevrij uw huis weer binnen kunt. Voor een noodopening zonder materiaal of meerkosten kan een slotenmaker bijvoorbeeld het volgende bedrag vragen*:

  • Overdag: tussen €80 en €135
  • Avond:  tussen €100 en €160
  • Nacht/weekend: tussen €125 en €185

Soms moet een cilinderslot vervangen worden. Dit kan de slotenmaker direct voor u regelen. Zo kunt u veilig uw woning afsluiten als u het huis wilt verlaten. Er zijn verschillende cilindersloten in uiteenlopende prijsklassen. Een indicatie van de prijzen voor een standaard 30/30 cilinderslot*:

  • SKG✓: tussen €25 en €30
  • SKG** zonder certificaat sleutels: tussen €30 en €50
  • SKG*** zonder certificaat sleutels: tussen €85 en €120

Zoals u kunt zien, liggen de prijzen van de cilindersloten ver uit elkaar. Dit heeft te maken met de eigenschappen van de verschillende cilinders. Zo beschikt een SKG*** cilinder bijvoorbeeld over anti-kerntrekbeveiliging. Hiermee is de SKG*** veiliger in gebruik, door de betere inbraak preventieve werking, ten opzichte van bijvoorbeeld de SKG**. U kunt zelf ook controleren of uw cilinderslot een SKG-keurmerk heeft. Het keurmerk kunt u aan de buitenzijde van het slot vinden.

SKG uitleg

Certificaatsleutels

De cilinders die gemonteerd worden in deuren van woonhuizen zijn meestal cilinders zonder certificaat sleutels. Certificaat sleutels worden namelijk vooral gebruikt in situaties waarbij meerdere mensen met een sleutel toegang hebben tot dezelfde ruimte (bijvoorbeeld bedrijfspanden of portiek ingangen). Of wanneer bijv. de huishoudster, oppas of tuinman een sleutel moeten hebben. Certificaat sleutels kunnen niet gekopieërd worden. De enige manier waarop sleutels bijgemaakt kunnen worden is door het tonen van het certificaat. Hiervoor heeft u het certificaat nodig wat u bij de cilinder gekregen heeft. Bewaar deze dan ook op een veilige plaats. Op speciaal verzoek kunnen slotenmakers een cilinder met certificaat sleutels in uw voor- of achterdeur monteren. Houd er wel rekening mee dat de kosten van een cilinder met certificaat sleutels hoger liggen dan een gewone cilinder.

Voorkom ellende

  • Voorkom dat u zichzelf buitensluit en leg reservesleutels bij familie of vrienden.
  • Laat uw sleutels niet aan de binnenkant van de deur zitten.
  • Sloten gaan niet vaak kapot. Onderneem direct actie zodra een slot gaat haperen.
  • Smeer uw sloten regelmatig met Tec7 GT-7.

Bel voor een prijsopgave

Wilt u een afspraak inplannen met ons? Bel dan 06-19006631 en vraag ook direct om een prijsopgave. Zo kunt u van tevoren rekening houden met het bedrag dat u ongeveer kwijt bent. Houdt er wel rekening mee dat het uiteindelijke bedrag kan afwijken van de prijsopgave die u van tevoren heeft ontvangen. Dit kan komen door de extra kosten door schadeherstel, extra verzoeken of meerwerk bijv. U kunt bij ons via Pin, bankierenapp of contant betalen.

* Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de in deze tekst genoemde prijzen. De prijzen kunnen per situatie verschillen.

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar boven
Scroll naar top