fbpx

De beste merken en leveranciers

5 Star logo

Dankzij onze gewaardeerde leveranciers kunnen we verschillende merken cilinders, sloten, deurbeslagen en meerpuntssluitingen leveren. Bij slotenmaker 5 Star sleutelservice gebruiken we uitsluitend gecertificeerde materialen van de beste leveranciers, waardoor onze klanten verzekerd zijn van een goede werking, garantie  als ook uitstekende service. Hieronder een greep uit de merken die we (veelal) uit voorraad leveren. We kunnen echter op aanvraag ook (bijna) alle andere merken leveren via onze leveranciers.
Bij slotenmaker 5 Star sleutelservice bent u in goede handen!

Geleverde merken o.a.:

Iseo

Iseo

ISEO is wereldwijd een toonaangevend merk op het gebied van sloten, hangsloten en mechanische en elektronische cilinders. De sloten en cilinders voldoen aan verschillende veiligheidseisen en zijn SKG gecertificeerd. Daarnaast beschikt Iseo over verschillende Antipaniek- en Vluchtwegoplossingen. Naast het esthetische aspect, zijn deze oplossingen zeer veilig, betrouwbaar en tevens voor vele toepassingen geschikt..

DOM

DOM

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren. Het productassortiment varieert van standaard cilindersloten voor woningen tot en met de meest moderne digitale sluitsystemen voor grote gebouwen. Ze hebben een eigen assemblagefaciliteit en verkooporganisatie met een binnen- en buitendienst.

Lips

Lips

Wie is er niet bekend met de producten van LIPS? Het oer-Hollandse merk is al actief sinds 1871 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in (elektro) mechanische sloten en sluitsystemen. Het brede assortiment bestaat uit producten en oplossingen op het gebied van mechanische sloten en sluitsystemen. LIPS is onderdeel van de wereldwijde leverancier ASSA ABLOY en richt zich specifiek op het ontwikkelen en aanbieden van producten en oplossingen voor de utiliteitsbouw

Nemef

Nemef

Nemef is een van de zeven kwaliteitsmerken van ASSA ABLOY en al sinds 1921 een begrip in de bouwwereld met tal van innovatieve producten en concepten. Het assortiment bestaat uit binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, veiligheidscilinders, sluitsystemen, beslag en elektronische toegangscontrolesystemen. Met het uitzonderlijk brede assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten heeft ASSA ABLOY alle ingrediënten in huis voor het realiseren van de ideale beveiligingsoplossing.

Safe and Secure

S2 Safe & Secure

S2 biedt een compleet assortiment met slimme en gecertificeerde oplossingen op het gebied van hang- en sluitwerk zoals deurbeslag, raambeslag, meerpuntssluitingen en scharnieren. Alle S2 producten zijn ontwikkeld vanuit een conceptgedachte en vormen totaaloplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij staat prestatie, comfort, functionaliteit en industriële verwerkbaarheid van het element centraal. Ieder S2 product voldoet aan de normen en eisen voor inbraakwerendheid volgens SKG, SKH, Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het Bouwbesluit.

Hoppe

Hoppe

Hoppe ontwikkelt en produceert hoge kwaliteitsproducten in aluminium, roestvast staal, messing en kunststof voor deuren en ramen. De producten van HOPPE staan vooral bekend om hun design, hoge kwaliteit en de technologische expertise. Naast kwalitatief deurbeslag voor buiten- en binnendeuren, vindt u in hun webshop ook raambeslag van HOPPE.

Yale

Yale is een pionier in de wereldwijde markt van vergrendelingssystemen. Gestart in 1840, groeide het uit tot een merk van formaat in meer dan 125 landen. Met name gericht op de veeleisende woningmarkt en de kwaliteitsgerichte doe-het-zelver. Yale is leverancier van alles op het gebied van beveiliging in en rondom het huis. Van een extra beveiligd slot op de voordeur tot een innovatief camerasysteem.

Pfaffenhain

Als VdS- en DIN ISO 9001-gecertificeerde onderneming is ABUS Pfaffenhain GmbH binnen de ABUS-groep de specialist voor het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige sluitinstallaties. Al meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren vaklieden van de onderneming uit het Ertsgebergte hoogwaardige sluitsystemen die wereldwijd gewaardeerd worden. In hun vestiging worden maatwerk-sluitinstallaties voor zakelijke en privégebruikers ontworpen en geproduceerd op basis van hun behoeften – van centraalsluitsystemen tot complexe masterkey-installaties. Veiligheid en comfort worden aangepast aan landspecifieke eisen en cilindervormen.

Veilig

De producten van VEILIG helpen uw huis te beschermen tegen inbraak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt wonen. Het Nederlandse merk is leverancier van een compleet assortiment aan beveiligingsproducten om uw ramen en deuren optimaal te beveiligen en daarmee het risico op diefstal te verkleinen. Alle VEILIG producten zijn SKG-gecertificeerd en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Uit onderzoek blijkt dat de kans op inbraak in woningen zonder PKVW liefst 50% hoger ligt! Bij woningen met zeer gedateerd hang- en sluitwerk loopt u zelfs 90% meer risico.

AXA

Met de veiligheidsproducten van Axa kunt u zonder zorgen van huis. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn van buitenaf goed waarneembaar wat inbrekers op voorhand afschrikt. Alle AXA veiligheidsproducten hebben het SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van veiligheid. Met eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland, Frankrijk en Polen is Axa al jaren in staat snel op de vraag van de markt te reageren en slimme oplossingen voor ramen en deur te ontwikkelen.

Führ

Führ

FUHR is a medium-sized family-owned company, whose headquarters have been located in the hardware mecca of Heiligenhaus since 1859. The core business of FUHR is the development and production of high-quality and secure multipoint locking systems for house, object and apartment doors. The FUHR brand stands for high quality standards and consistent further development with the aim of reliably protecting property and increasing operating comfort at the door.

KFV

KFV

Wir stehen nicht nur für Systeme, die Räume lebendig und unsere Kunden erfolgreich machen. Wir stehen auch für Werte ein, die den täglichen Umgang miteinander und den Einsatz füreinander gestalten und verbessern. So kann in einer lebendigen Unternehmenskultur jeder SIEGENIA Mitarbeitende seine Stärken frei entfalten und sich zielgerichtet einbringen. Davon profitieren wir, aber selbstverständlich auch Sie!

Iseo F6 Specs

We werken o.a. met deze leveranciers:

Leverancier Nauta

Nauta

Leverancier de Nauta Group is een toonaangevende importeur, groothandel en fabrikant van beveiligingsproducten. Met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring mogen ze zich specialist noemen in hang- en sluitwerk en brand- en inbraakwerende kluizen en voelen ze zich nergens anders zo thuis als in veiligheid.

Leverancier DeStil

DeStil Prolians

Leverancier DESTIL is een groothandel voor de bouw en industrie. Ze hebben meer dan 150.000 artikelen onder één dak. In hun webshop ben je elk moment van de dag aan het juiste adres. Maar ook in hun 36 afhaalvestigingen verspreid over Nederland helpen ze je graag verder. Niet voor niets kiezen veel bedrijven in de bouwnijverheid, machinale houtbewerking, interieurbouw en industrie voor DESTIL.

Leverancier De Jong & Roos bv

De Jong & Roos BV

Leverancier De Jong & Roos BV werd opgericht in 1929. Het bedrijf dat gevestigd werd in Schagen, specialiseerde zich in eerste instantie in de verkoop van land- en tuinbouwartikelen. Al snel werd het assortiment uitgebreid met producten voor de aannemerij. In de loop der tijd werd het accent van het productengamma volledig en met succes verlengd naar de bouw en de industrie.

Ko-Tech

Ko-Tech Kozijntechniek BV

Leverancier Ko-Tech Kozijntechniek is een bedrijf, gevestigd in het midden van het land, dat zich bezig houdt met het verhelpen van storingen aan kozijnen en het onderhoud ervan. Wij halen hier vooral meerpuntssluitingen die we elders niet kunnen verkrijgen zoals voor ramen en kozijnen.

De Sleutelkoning

De Sleutelkoning in Amsterdam is vooral onze leverancier voor de oudere typen sloten die je zo nu en dan tegenkomt. We kunnen er ook terecht voor reparaties van sloten die bijv. net een bepaald onderdeeltje nodig hebben. De Sleutelkoning is lid van het NSSG zodat we ook een connectie met het slotenmakersgilde hebben.

Succes

We werken met deze partners:

Apple

Apple

Uiteraard werken wij via een Iphone. De apps die we voor het werk nodig hebben draaien er prima op!

5star sleutelservice busje-zij

Opel

Met onze Opel Vivaro zijn we instaat om onze klanten snel en zonder storingen te bereiken.

DDS

DDS

DDS heeft als een van de allereerste internetproviders sinds 1994 bijgedragen aan de ontstaansgeschiedenis van internet, heeft daarna zowel de hype als de crisis meegemaakt en is mede dankzij haar innovatieprincipes een overlever in uiteenlopende situaties. DDS is leverancier van domeinnamen en hosting. Onze website wordt gehost door DDS.

Flexado

Flexado

We huren bij Flexado waardoor we, via de post, onze spullen en evt. brieven van klanten etc. in Almere kunnen ontvangen en onze klanten ons (op afspraak) kunnen bezoeken.

Google

Google

Dankzij Google kunnen onze klanten ons vinden en bereiken. Zonder de handige zoekmachine wordt ons werk een stuk moeilijker. We zijn ook zeer dankbaar voor de reviews die onze lieve klanten op Google achterlaten. Het helpt om toch telkens weer dat stapje extra te zetten.

de Klantenmachine

De Klantenmachine is een online marketingbureau dat meer klanten voor jou als MKB’er realiseert. Door hun ervaring in online marketing weten ze precies hoe ze dit voor elkaar krijgen. 95% van de consumenten zoekt een dienstverlener via Google. De Klantenmachine zorgt ervoor dat de consument bij jouw bedrijf uitkomt. Het enige wat ze van jou vragen tijdens jullie samenwerking, is het opvolgen van de aanvragen van de klanten. Zo krijg je niet alleen meer klanten, maar ook meer omzet!

iZettle

iZettle

Voor de Pinbetalingen maken we gebruik van een iZettle reader. Snel en gemakkelijk waardoor we onze klanten de mogelijkheid tot pinnen kunnen bieden.

KPN

KPN

Voor onze telefonie vertrouwen we op het netwerk van KPN. Zo kunnen onze klanten ons ten allen tijde bereiken, wat best belangrijk is omdat het vaak om spoedgevallen gaat.

MKB brandstof

MKB Brandstof

MKB Brandstof heeft, sinds de oprichting in 2006, met hun diensten zo’n 70.000 kleine ondernemingen en zzp'ers geholpen met hun administratie. Weg met losse bonnetjes voor tanken, laden en parkeren. Maar ook de carwash: alles op één verzamelfactuur waarvan je in één oogopslag de btw afleest. Ze zijn leverancier van onze tankpas.

Mollie

Mollie

Mollie is een pionier binnen de payment-industrie. Ze zijn een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. Ze faciliteren bedrijven van verschillende groottes om gezamenlijk op te schalen en te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes. Met behulp van een simpele en duidelijke betalings-API bieden ze verschillende betaalmethodes aan op een uniforme wijze. Het is hun missie om de meest geliefde PSP van Europa te worden door complexe financiële diensten makkelijk te maken. Op dit moment hebben ze bijna 100.000 klanten. Er werkt een internationaal team van circa driehonderd professionals. Ze zijn gevestigd in Amsterdam en in verschillende andere Europese landen, waaronder Duitsland. Onze klanten kunnen ons via iDeal betalen dankzij Mollie.

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Al meer dan 175 jaar helpen hun medewerkers mensen zorgen voor wat zij écht belangrijk vinden.

ING

Positieve veranderingen realiseren door onze expertise, middelen en maatschappelijke positie op de juiste manier in te zetten. Zo bouwt ING voort op een prachtige geschiedenis. In 1881 begon ING mensen te helpen met sparen. Ze waren de eerste bank die kleine bedrijven vooruit hielp. En dat is waar hun passie ligt, met een toegankelijke, positieve instelling mensen vooruit helpen. Overal en altijd.

Rompslomp

Rompslomp

Voor onze administratie gebruiken we Rompslomp. Of het nou om facturen, offertes of het bijhouden van de boekhouding gaat, Rompslomp zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Via deze link kunt u zelf 6 maanden gratis gebruik maken van Rompslomp: https://rompslomp.nl/?ref=user-3AE24.

Vraag gemakkelijk
een offerte aan:

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar boven
Scroll naar top