fbpx

Inbraakbeveiliging

Beveilig uw woning tegen inbrekers!

Hieronder een paar voorbeelden van en feiten over inbraak. Wij kunnen u helpen u hiertegen te beschermen. Neem vandaag nog contact op om uw huis veiliger te maken!

Voorbeelden inbraak
Infographic Nemef

Investeer in een veilige toekomst, en kies vandaag nog voor goede inbraakbeveiliging! Wist u dat maar liefst één op de vijf mensen minstens één keer het slachtoffer is geworden van een inbraak? En wist u dat u met goede en moderne inbraakbeveiliging de kans op inbraken met zeker negentig procent kunt verlagen? Dit moet u er toch van overtuigen vandaag nog in actie te komen? Wij helpen u daar graag bij, want inbraakbeveiliging is ons vak! Goede inbraakbeveiliging kent een aantal aspecten. Allereerst moet al het hang- en sluitwerk in orde zijn. Vervolgens is een passend alarmsysteem erg aan te raden. En ten derde is een regelmatige check van beide een must! Voor alle drie de zaken zit u bij ons goed!

Kies voor inbraakbeveiliging, kies voor veilig en zonder zorgen wonen!

U kunt bij ons diverse soorten alarmen bestellen. Voor woonhuizen, garages, vakantiewoningen, opslagruimtes, schuren en caravans. Iedere eenheid kent drie hoofdfuncties: beveiliging tegen inbraak, beveiliging tegen brand en beveiliging tegen lekkages. Geen twee, maar drie vliegen in één klap! De systemen zijn zo ontworpen dat u overal en altijd via uw smartphone, tablet of laptop kunt checken of thuis alles in orde is. Eventueel zelfs met een live camera-verbinding. Uw pand is 24/7 professioneel beveiligd. De draadloze installaties zijn gemakkelijk te installeren en bedienen. U kunt dat zelf doen. Eventueel laat u het aanleggen aan onze medewerkers over. Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van inbraakbeveiliging. 5 Star sleutelservice regelt het dan voor u!

De juiste sloten:

Bent u geen fan van een duur alarmsysteem? Dan kunt u uw woning natuurlijk ook beveiligen door te kiezen voor de juiste sloten. Standaard cilindersloten beschermen tegenwoordig niet meer zo goed tegen inbraak. De meeste inbrekers hebben tegenwoordig handige manieren om een cilinderslot te forceren, waardoor zij binnen een paar tellen al in uw woning kunnen staan. Dit is te voorkomen door te kiezen voor de juiste sloten. En wie kan u daar beter bij helpen dan 5 Star sleutelservice?

Kerntrekbeveiliging

Heeft u nog gewone cilindersloten op uw deuren zitten en bent u niet van plan om alles te laten vervangen? Dan biedt kerntrekbeveiliging mogelijk uitkomst. Deze vorm van beveiliging beschermt uw sloten tegen de populairste inbraakmethode van vandaag de dag: kerntrekken. Bij deze methode draait de inbreker een schroef in de cilinder om deze er vervolgens – met cilinder en al – weer uit te trekken. Deze inbraakmethode kunt u tegengaan door een anti-kerntrekcilinder of een anti-kerntrekbeslag te laten plaatsen. Dankzij deze speciale cilinder is het niet langer mogelijk om een schroef in de cilinder te draaien. Bij het anti-kerntrekbeslag voorkomt een stalen plaatje aan de voorkant van de cilinder dat de cilinder uit het slot getrokken kan worden. Uw slotenmaker kan deze vormen van inbraakbeveiliging voor u plaatsen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Veel mensen weten niet wanneer hun woning optimaal beveiligd is tegen inbraak. Een goede richtlijn hiervoor is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk wordt enkel verstrekt aan woningen die aan alle PKVW eisen voldoen. Om dit keurmerk te verkrijgen moet uw woning onder meer voorzien zijn van gecertificeerd hang- en sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels. Daarnaast moet er verlichting zijn bij de buitendeuren en moet u vanuit de hal zicht hebben op iemand die voor uw deur staat. Ook moeten er rookmelders op iedere etage en op de juiste plekken hangen. Dit certificaat geeft aan dat uw woning voldoet aan de eisen van een goed beveiligd huis. Het keurmerk biedt echter geen 100% garantie dat uw woning volledig beschermd is tegen inbraak.

kerntrekken
Om dit te voorkomen...
Moet u goede cilinders laten plaatsen!

Vraag gemakkelijk
een offerte aan:

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar boven
Scroll naar top