fbpx
Gebaseerd op 156 reviews:
4.9/5

Hang- en Sluitwerk voor uw woning.

5 star sleutelservice

Hang- en sluitwerk is in vele soorten en maten beschikbaar. Woningen en bedrijven hebben een geheel eigen karakter en juist passend hang- en sluitwerk maakt de woning af en geeft het haar een eigen gezicht. Of het nou een sfeervolle of een hele moderne uitstraling moet hebben, 5 Star Sleutelservice levert u een perfecte maatwerk oplossing.

Al ons materiaal voldoet aan de modernste eisen en geeft u een veilig gevoel. Wist u dat zelfs uw brievenbus tot het hang- en sluitwerk van uw woning behoort, net zoals deursloten, deurbeslag, deurkrukken, maar ook uitzetarmen en inbraakveilige cilindersloten? Scharnierende delen zijn minstens zo belangrijk, en ook de bekende dievenklauwen zorgen ervoor dat uw woning goed beveiligd is. Indien beslag vervangen dient te worden gebruiken we het liefste anti-kerntrek beslag. Dit zorgt er visueel voor dat inbrekers het bij een andere woning gaan proberen.

Doorsnede cilinderNemef insteekslot

Hang- en sluitwerk wordt niet alleen voor draaiende deuren geleverd, maar ook voor schuifdeuren en schuifpuien. Voor alle producten die ook maar enigszins te maken hebben met uw deuren, ramen en schuifdeuren heeft 5 Star Sleutelservice een passende oplossing. Wij gaan graag met u in overleg om een voor u passende oplossing te bieden. Een oplossing die binnen het door u gestelde budget blijft, maar er wel voor zorgt dat uw huis veilig is.

Vanzelfsprekend wordt alles netjes geïnstalleerd door onze vakkundige monteurs. Al het hang- en sluitwerk voldoet in alle opzichten aan de Europese kwaliteitsnormen. Bovendien heeft veel van ons materiaal een SKG 3 sterren waardering. Dit geeft meteen een goed en veilig gevoel, immers drie sterren betekent Zwaar Inbraakwerend. Beter kunt u niet hebben. Dit keurmerk wordt toegekend door de onafhankelijke Stichting Kwaliteit Gevelbouw, aan bedrijven en producten die voldoen aan de strenge eisen van deze stichting.

Iseo F6 Specs

5 Star sleutelservice, de betrouwbaarste keuze voor het schadevrij openen van uw deuren, repareren en of vervangen van uw sloten en cilinders.

Bel snel met 06-19006631

hang- en sluitwerk

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar boven
Malcare WordPress Security