5 Star sleutelservice, de betrouwbaarste keuze voor het schadevrij openen
van uw deuren, repareren en of vervangen van uw sloten en cilinders.

Bel snel met 06-19006631

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is in vele soorten en maten beschikbaar. Woningen hebben een eigen karakter en juist passend hang- en sluitwerk maakt de woning af en geeft haar een eigen gezicht. Of het nou een sfeervolle of een hele moderne uitstraling moet hebben, 5 Star Sleutelservice levert u een perfecte maatwerk oplossing.

Al ons hang- en sluitwerk voldoet aan de modernste eisen en geeft u een veilig gevoel. Wist u dat zelfs uw brievenbus tot het hang- en sluitwerk van uw woning hoort, net zoals deursloten, deurbeslag, deurkrukken, maar ook uitzetarmen en cilindersloten. Scharnierende delen zijn minstens zo belangrijk, en ook de bekende dievenklauwen zorgen ervoor dat uw woning goed beveiligd is, ook als u niet thuis bent.

Hang- en sluitwerk wordt niet alleen voor draaiende deuren geleverd. Er is ook hang- en sluitwerk voor schuifdeuren en schuifpuien. Voor alle producten die ook maar enigszins te maken hebben met uw deuren, ramen en schuifdeuren heeft 5 Star Sleutelservice een passende oplossing. Wij gaan graag met u in overleg om een voor u passende oplossing te bieden. Een oplossing die binnen het door u gestelde budget blijft.

Vanzelfsprekend wordt alle hang- en sluitwerk door onze vakkundige monteurs netjes geïnstalleerd. Al het hang- en sluitwerk voldoet in alle opzichten aan de Europese kwaliteitsnormen. Bovendien heeft veel van ons hang- en sluitwerk een SKG drie sterren waardering. Dit geeft meteen een goed en veilig gevoel, immers drie sterren betekent Zwaar Inbraakwerend. Beter kan je niet hebben. Dit keurmerk wordt toegekend door de onafhankelijke Stichting Kwaliteit Gevelbouw aan bedrijven en producten die voldoen aan de strenge eisen van deze stichting.

Het laatste op het gebied van sloten zijn elektronische sloten waarmee U Uw deur via OV-Chipkaart, Smartphone, etc kunt openen.

Wij kunnen deze voor U leveren en installeren.

hang- en sluitwerk