*

21 People wrote to us:
  1. Wij willen Cedric hartelijk bedanken voor zijn uitstekende service en vakmanschap. Buiten het feit dat hij een buitengewoon goede slotenmaker is, is het ook een fijn en warm mens 🙂 Het ziet er naar uit dat na zijn reparatie wij hem voorlopig niet als slotenmaker zullen hoeven inhuren, maar wij kunnen het een ieder aanraden ! Een dikke 10 voor 5 star sleutel service!


    8 oktober 2018
  2. Geweldige service ik zat helemaal te stressen en Cedric kwam en gaf mij ook tips om volgende keer dit te voorkomen.. Nogmaals bedankt man!


    13 maart 2018
  3. Na advies van een agent om de sloten te verwisselen, belde ik met Cedric. Afspraak kon op kort termijn, deskundig advies en een heel sympathieke man. Gaf heel nuttige tips hoe wij ons huis verder kunnen beveiligen. Kortom, een tevreden klant!


    22 februari 2018
  4. Snel, behulpzaam, vriendelijk! Top!


    21 oktober 2017
  5. Frederic is one of the most professional contractors I’ve ever worked with. In this case I urgently needed to change some key locks and he simply made it happen fast -with good solutions – fit in my budget and with a big smile on his face—this is why i call him back


    10 september 2017
  6. Super snel geholpen. Goede oplossing bedacht en waardoor het gehele slot vervangen niet nodig bleek. Aanrader!


    10 augustus 2017
  7. Snelle en erg goede service. Betaalbaar en betrouwbaar, zeker aan te raden!


    8 augustus 2017
  8. Vervanging cilinder voordeurslot na diefstal. Zeer vriendelijke meneer! Betrouwbaar en beslist goedkoop.


    24 juli 2017
  9. Ik ben naar tevredenheid geholpen. Het was een hele vriendelijke man, die alle tijd nam om alles duidelijk uit te leggen. Nogmaals bedankt!


    17 juli 2017
  10. Cedric heeft laten zien dat hij een vakman is. Hij heeft mij bovendien vriendelijk geholpen voor een zeer redelijke prijs. Ik beveel hem dan ook van harte aan.


    13 juli 2017
  11. Ik ben snel en vakkundig geholpen door de medewerker. Keurig op tijd. Prima bedrijf.


    29 mei 2017
  12. Verbazingwekkend hoe ze met een simpel pasje je deur open kunnen krijgen. Je hoort vaak slechte dingen over slotenmakers maar deze meneer heeft me keurig, niet al te duur, midden in de nacht binnengeholpen. Hele symphatieke vent. Hulde!


    21 februari 2017
  13. Zeer tevreden over de dienstverlening. Erg vriendelijk, betrokken en proffesioneel.


    21 januari 2017
  14. Excelent service! Highly recommended!


    12 januari 2017
  15. Wat een geluk dat wij in deze kou zo snel geholpen zijn. Hulde aan Uw medewerker.
    In een woord een Kanjer!


    3 januari 2017
  16. Geweldig geholpen, deskundig, meedenkend en vriendelijk. Dank


    10 december 2016
  17. Snelle, vriendelijke service. Duidelijke uitleg. En niet al te duur. Aanrader!


    29 november 2016
  18. Snel (binnen 1 uur ter plaatse), prettig in de omgang en professioneel


    28 november 2016
  19. Cedric van 5 star sleutel service heeft geweldig werk verricht bij ons.
    Hij was goed bereikbaar, betrouwbaar, heel klantvriendelijk en een vakman. Hij heeft met ons meegedacht en loste elk probleem op waar we met ons onmogelijke slot tegenaan liepen.
    Prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen die een probleem met een slot of sleutel heeft aanraden om dit bedrijf te bellen.


    13 oktober 2016
  20. Was zo stom om de deur achter me dicht te trekken met de sleutel er nog in. Supersnel geholpen en de deur zonder schade open. Nogmaals bedankt.


    2 oktober 2016
  21. Meneer was binnen 30 minuten bij me, erg vriendelijk en ik kon voor een goed prijsje zo m’n huis weer in!
    Bedankt 5 Star!


    21 september 2016

Wat vinden onze klanten?

  • Slotenmaker beoordeling Gouden Gids 24 december 2014.
    Afspraak is afspraak: 1 - Vanmorgen gebeld. 3 kwartier later, zoals afgesproken, stond de slotenmaker op de stoep. 2 - Een heldere prijsovereenkomst voorafgaand aan de klus, gelijk aan telefonisch overeengekomen. Dit was gelijk aan de eindnota, welke netjes op papier wordt overhandigd. Uiterst snel en vakkundig in zijn diagnose & reparatie. Binnen een half uur was de klus geklaard. Naar volle 100% tevredenheid. En dan was de slotenexpert ook nog eens een heel prettig, beleefd & sympathiek persoon. Gewoon een aanrader. Ik ga 'm zeker weer bellen voor een eventuele volgende klus. de Telefoongids
  • Slotenmaker beoordeling Gouden Gids 8 mei 2015.
    Sloten van twee deuren moesten worden vervangen. De slotenmaker heeft nieuwe cilinders geplaatst en meteen de voordeur van een beter slot voorzien (ivm inbraakpreventie). Goed advies gekregen, hij is snel en zorgvuldig in zijn werk en heeft een prettige manier van communiceren. Aanrader! de Telefoongids
  • Slotenmaker beoordeling Gouden Gids 4 april 2015.
    Deze slotenmaker heeft heel goed werk geleverd Heeft zich keurig aan de afspraak gehouden echt top Kan deze man sterk aan bevelen voor als u met een kapot slot zit gewoon even bellen en hij komt De prijs was gewoon redelijk niks overdreven duur monteur rekende eerder minder dan meer Nogmaals bedankt Fam. Bakker Doetinchem de Telefoongids
  • Slotenmaker beoordeling Gouden Gids 22 januari 2015.
    Mijn deur ging niet meer open omdat het slot kapot was. De slotenmaker heeft de deur met minimale schade geopend en een nieuw slot geplaatst. Nu kan ik mijn deur weer gewoon gebruiken. Een vakman deze monteur zonder teveel poespas, prijs viel mee. Nogmaals dank 5 Star sleutelservice! de Telefoongids
  • Slotenmaker beoordeling Gouden Gids 4 januari 2015.
    De slotenmaker zou 31 december tussen 16 en 17 uur komen. Belde op een gegeven moment dat het later zou worden (na 18 uur, maar zeker voor 19 uur). Hij kwam uiteindelijk om 20:30 uur. Deed z'n werk binnen een half uur (afgebroken sleutel). Verder was het een aardige man en de sleutel is eruit, dus de klus is geklaard. de Telefoongids
  • “Over de voorzitter.” (Nieuwsbrief Complex Centrum Hilversumse Meent – Nov. 2016)
    Nieuwsbrief: Wist u dat onze voorzitter zo handig was om op zaterdagmorgen zijn sleutelbos aan de binnenkant van zijn voordeur te laten zitten en dat hij daar pas achter kwam toen hij de voordeur had dicht getrokken. Wist u dat hij toen pas door had, dat er geen brievenbus in de voordeur zat en dus een ijzerdraadje niet erg veel zin had. Wist u dat hij toen bij zijn buurman op 3-hoog, wiens appartement aan zijn appartement grensde, aanbelde en vroeg of hij over het balkon mocht klimmen. En toen hij al op de vuilnisbak stond om de klim te wagen, hij door zijn vrouw er op werd gewezen, dat hij met 2 knieprotheses toch wel een groot risico nam. Wist u dat hij toen zijn buurman voorstelde, aangezien deze niet al te groot en niet zwaar is, om hem over de balustrade te tillen. Gelukkig was deze buurman niet gek en begreep dat dit een grapje was. Wist u dat de voorzitter en zijn vrouw werden opgevangen door de overbuurvrouw van de buurman, die ze binnenhaalde en een kopje koffie zette. Wist u dat de voorzitter en zijn vrouw ook hun telefoon niet meegenomen hadden en dus mochten bellen bij deze buurvrouw met 5 STAR Sleutelservice uit Hilversum, 035-6462612/06-19006631. Wist u dat de slotenmaker er binnen 3 kwartier was en schrik niet de deur binnen 1 minuut open had? We vertellen dit verhaal om iedereen er op te wijzen dat als een slotenmaker binnen 1 minuut je voordeur opent, als die niet op slot is, een inbreker er zeker binnen 2 minuten in slaagt.