fbpx

Klantbeoordelingen

Roy Tammer

"Juiste communicatie, op tijd en een goed gevoel voor humor. Al om al helemaal top. Dank je wel voor je goede service...”

Woning
“Cedric is een topper! Vakkundig, snel, en komt zijn afspraken na."
C Heeremans
(Google)
“Goed, snel en eerlijk advies”
Milan b
(Google)
“Super service van Cedric! Denkt met je mee en ook nog aardig :)”
Nanouchka Nassy
Google
“Sloten zijn vervangen en nu voel ik mij veel veiliger!”
R. zandgrond

29 gedachten over “Klantbeoordelingen”

 1. Mevr. van Dalen

  Was zo stom om de deur achter me dicht te trekken met de sleutel er nog in. Supersnel geholpen en de deur zonder schade open. Nogmaals bedankt.

 2. Cedric van 5 star sleutel service heeft geweldig werk verricht bij ons.
  Hij was goed bereikbaar, betrouwbaar, heel klantvriendelijk en een vakman. Hij heeft met ons meegedacht en loste elk probleem op waar we met ons onmogelijke slot tegenaan liepen.
  Prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen die een probleem met een slot of sleutel heeft aanraden om dit bedrijf te bellen.

 3. Zuurveen, Amersfoort

  Verbazingwekkend hoe ze met een simpel pasje je deur open kunnen krijgen. Je hoort vaak slechte dingen over slotenmakers maar deze meneer heeft me keurig, niet al te duur, midden in de nacht binnengeholpen. Hele symphatieke vent. Hulde!

 4. Cedric heeft laten zien dat hij een vakman is. Hij heeft mij bovendien vriendelijk geholpen voor een zeer redelijke prijs. Ik beveel hem dan ook van harte aan.

 5. Ik ben naar tevredenheid geholpen. Het was een hele vriendelijke man, die alle tijd nam om alles duidelijk uit te leggen. Nogmaals bedankt!

 6. ? Geweest op 17 juli 2017 21:30

  Vervanging cilinder voordeurslot na diefstal. Zeer vriendelijke meneer! Betrouwbaar en beslist goedkoop.

 7. Frederic is one of the most professional contractors I’ve ever worked with. In this case I urgently needed to change some key locks and he simply made it happen fast -with good solutions – fit in my budget and with a big smile on his face—this is why i call him back

 8. Na advies van een agent om de sloten te verwisselen, belde ik met Cedric. Afspraak kon op kort termijn, deskundig advies en een heel sympathieke man. Gaf heel nuttige tips hoe wij ons huis verder kunnen beveiligen. Kortom, een tevreden klant!

 9. Geweldige service ik zat helemaal te stressen en Cedric kwam en gaf mij ook tips om volgende keer dit te voorkomen.. Nogmaals bedankt man!

 10. Theo en Stefanie

  Wij willen Cedric hartelijk bedanken voor zijn uitstekende service en vakmanschap. Buiten het feit dat hij een buitengewoon goede slotenmaker is, is het ook een fijn en warm mens 🙂 Het ziet er naar uit dat na zijn reparatie wij hem voorlopig niet als slotenmaker zullen hoeven inhuren, maar wij kunnen het een ieder aanraden ! Een dikke 10 voor 5 star sleutel service!

 11. Henk Wanningen

  Ik wil Cedric hartelijk bedanken voor zijn uitstekende service en vakmanschap die hij heeft geleverd bij mijzelf en bij mijn dochter na een inbraak. Buiten het feit dat hij een buitengewoon goede slotenmaker is, is het ook een geweldig aardig mens Ik kan het een ieder aanraden ! Een dikke 10 voor 5 star sleutel service!

 12. Cedric heeft ons fantastisch geholpen nadat we in de steek waren gelaten door een ander bedrijf terwijl onze voordeur nog vast zat in het nachtslot. Zeer vriendelijk en professioneel.

 13. Robert Buijsman

  Gisteravond werkte het slot van onze voordeur niet meer. 3 kwartier later stond Cedric op de stoep en had de deur heel snel open en heeft daarna het slot vervangen. Super snelle, vakkundige en vriendelijke service!

 14. De binnendeur was niet te openen. Gebeld en binnen een half uur stond Cedric op de stoep. Nadat hij verteld had wat hij ging doen, ging hij aan het werk en binnen een half uur had hij het voor elkaar! Snelle, vakkundige, vriendelijke en vrolijke man.

 15. Wij kwamen gister door een defecte cilinder ons huis niet meer in. Gebeld met 5 star sleutel service en Cedric stond nog binnen het half uur bij ons voor de deur. Cedric had onze deur binnen 10min open en konden wij gelukkig weer naar binnen. Wij hebben gelijk maar alles per direct laten vervangen en dit was ook zo gebeurd. Cedric verstaat zijn vak en is ook eerlijk en open in zaken.

  Cedric bedankt en wellicht tot een volgende keer.

 16. Heel stom van mijzelf, maar ik had de deur achter mij dicht getrokken en de sleutels zaten nog aan de binnenkant van mijn deur.
  Mijn buurman heeft toen voor mij 5 star sleutel service gebeld en de monteur was snel ter plaatsen.
  Doordat ik in een seniorenflat woon, was het slot toch anders dan een gewoon slot, maar de zeer vriendelijk monteur heeft het prima voor mij kunnen oplossen en voor een zeer redelijke prijs.
  Niets dan lof.
  Ik zou 5 star aan iedereen aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar boven
Scroll naar top