Klantbeoordelingen - 5 Star sleutelservice

Top service….

Had problemen met een ander bedrijf . Gezocht op Google en de heer Lashley stond binnen 15 Min voor mijn deur .Echt een vak man en een goed mens!

Jair Roseburg 11/02/2020

“Over de voorzitter.” (Nieuwsbrief Complex Centrum Hilversumse Meent – Nov. 2016)

Nieuwsbrief:Wist u dat onze voorzitter zo handig was om op zaterdagmorgen zijn sleutelbos aan de binnenkant van zijn voordeur te laten zitten en dat hij daar pas achter kwam toen hij de voordeur had dicht getrokken. Wist u dat hij toen pas door had, dat er geen brievenbus in de voordeur zat, en dus een Lees verder…

Stichting Hilversumse Meent 11/02/2020

Slotenmaker beoordeling Gouden Gids 4 januari 2015.

De slotenmaker zou 31 december tussen 16 en 17 uur komen. Belde op een gegeven moment dat het later zou worden (na 18 uur, maar zeker voor 19 uur). Hij kwam uiteindelijk om 20:30 uur. Deed z’n werk binnen een half uur (afgebroken sleutel). Verder was het een aardige man en de sleutel is eruit, Lees verder…

S. Landsdaal 11/02/2020

Slotenmaker beoordeling Gouden Gids 24 december 2014.

Afspraak is afspraak: 1 – Vanmorgen gebeld. 3 kwartier later, zoals afgesproken, stond de slotenmaker op de stoep. 2 – Een heldere prijsovereenkomst voorafgaand aan de klus, gelijk aan telefonisch overeengekomen. Dit was gelijk aan de eindnota, welke netjes op papier wordt overhandigd. Uiterst snel en vakkundig in zijn diagnose & reparatie. Binnen een half Lees verder…

Onbekend 11/02/2020

 

5 star sleutelservice

Wat vinden onze klanten?

 

25 Comments

 1. Meneer was binnen 30 minuten bij me, erg vriendelijk en ik kon voor een goed prijsje zo m’n huis weer in!
  Bedankt 5 Star!

 2. Was zo stom om de deur achter me dicht te trekken met de sleutel er nog in. Supersnel geholpen en de deur zonder schade open. Nogmaals bedankt.

 3. Cedric van 5 star sleutel service heeft geweldig werk verricht bij ons.
  Hij was goed bereikbaar, betrouwbaar, heel klantvriendelijk en een vakman. Hij heeft met ons meegedacht en loste elk probleem op waar we met ons onmogelijke slot tegenaan liepen.
  Prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen die een probleem met een slot of sleutel heeft aanraden om dit bedrijf te bellen.

 4. Snel (binnen 1 uur ter plaatse), prettig in de omgang en professioneel

 5. Snelle, vriendelijke service. Duidelijke uitleg. En niet al te duur. Aanrader!

 6. Geweldig geholpen, deskundig, meedenkend en vriendelijk. Dank

 7. Wat een geluk dat wij in deze kou zo snel geholpen zijn. Hulde aan Uw medewerker.
  In een woord een Kanjer!

 8. Excelent service! Highly recommended!

 9. Zeer tevreden over de dienstverlening. Erg vriendelijk, betrokken en proffesioneel.

 10. Zuurveen, Amersfoort says:

  Verbazingwekkend hoe ze met een simpel pasje je deur open kunnen krijgen. Je hoort vaak slechte dingen over slotenmakers maar deze meneer heeft me keurig, niet al te duur, midden in de nacht binnengeholpen. Hele symphatieke vent. Hulde!

 11. Ik ben snel en vakkundig geholpen door de medewerker. Keurig op tijd. Prima bedrijf.

 12. Cedric heeft laten zien dat hij een vakman is. Hij heeft mij bovendien vriendelijk geholpen voor een zeer redelijke prijs. Ik beveel hem dan ook van harte aan.

 13. Ik ben naar tevredenheid geholpen. Het was een hele vriendelijke man, die alle tijd nam om alles duidelijk uit te leggen. Nogmaals bedankt!

 14. ? Geweest op 17 juli 2017 21:30 says:

  Vervanging cilinder voordeurslot na diefstal. Zeer vriendelijke meneer! Betrouwbaar en beslist goedkoop.

 15. Snelle en erg goede service. Betaalbaar en betrouwbaar, zeker aan te raden!

 16. Super snel geholpen. Goede oplossing bedacht en waardoor het gehele slot vervangen niet nodig bleek. Aanrader!

 17. Frederic is one of the most professional contractors I’ve ever worked with. In this case I urgently needed to change some key locks and he simply made it happen fast -with good solutions – fit in my budget and with a big smile on his face—this is why i call him back

 18. Snel, behulpzaam, vriendelijk! Top!

 19. Na advies van een agent om de sloten te verwisselen, belde ik met Cedric. Afspraak kon op kort termijn, deskundig advies en een heel sympathieke man. Gaf heel nuttige tips hoe wij ons huis verder kunnen beveiligen. Kortom, een tevreden klant!

 20. Geweldige service ik zat helemaal te stressen en Cedric kwam en gaf mij ook tips om volgende keer dit te voorkomen.. Nogmaals bedankt man!

 21. Wij willen Cedric hartelijk bedanken voor zijn uitstekende service en vakmanschap. Buiten het feit dat hij een buitengewoon goede slotenmaker is, is het ook een fijn en warm mens 🙂 Het ziet er naar uit dat na zijn reparatie wij hem voorlopig niet als slotenmaker zullen hoeven inhuren, maar wij kunnen het een ieder aanraden ! Een dikke 10 voor 5 star sleutel service!

 22. Ik wil Cedric hartelijk bedanken voor zijn uitstekende service en vakmanschap die hij heeft geleverd bij mijzelf en bij mijn dochter na een inbraak. Buiten het feit dat hij een buitengewoon goede slotenmaker is, is het ook een geweldig aardig mens Ik kan het een ieder aanraden ! Een dikke 10 voor 5 star sleutel service!

 23. Cedric heeft ons fantastisch geholpen nadat we in de steek waren gelaten door een ander bedrijf terwijl onze voordeur nog vast zat in het nachtslot. Zeer vriendelijk en professioneel.

 24. Goed geholpen en voor een eerlijke prijs.

 25. Gisteravond werkte het slot van onze voordeur niet meer. 3 kwartier later stond Cedric op de stoep en had de deur heel snel open en heeft daarna het slot vervangen. Super snelle, vakkundige en vriendelijke service!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: