fbpx

Slotenmaker Hilversum

5 star sleutelservice

Bent u op zoek naar een goede slotenmaker in Hilversum of de brede omgeving hiervan? Dan bent u bij 5 Star sleutelservice aan het juiste adres. Met heldere prijsafspraken, hele snelle service en een correcte en nette werkwijze kunt u bij ons altijd terecht voor een slotenmaker in Hilversum. Heeft u met spoed een slotenmaker in Hilversum nodig? Ook dat is bij ons geen probleem, wij zijn namelijk 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar om in het geval van nood te kunnen helpen. Meer weten over ons en onze werkwijze? Lees verder of neem contact met ons op!

Wat wij doen met hang- en sluitwerk

Wie zijn wij?

5 Star sleutelservice is de slotenmaker gevestigd in Hilversum en Almere. Wij werken als slotenmaker in Hilversum, maar ook in de brede omgeving hiervan. Ons doel is om niemand in de kou te laten staan en daarom zijn wij, naast op de reguliere afspraken, ook een 24 uur beschikbaar in spoedsituaties. Staat u bijvoorbeeld buitengesloten van uw huis of bedrijf? Dan komt onze slotenmaker uit Hilversum zo snel mogelijk naar u toe wanneer u contact opneemt met ons bedrijf. Ons streven is om bij iedere klant binnen 45 minuten ter plaatse te zijn. Naast slotenmaker in Hilversum voor spoedsituaties, zoals een afgebroken sleutel in de voordeur of wanneer u uw sleutels verloren bent en uw huis niet meer in kunt, doen wij ook veel werk op afspraak. Onze slotenmaker uit Hilversum kan u onder andere  helpen met hang- en sluitwerk of inbraakpreventie.

De diensten van de slotenmaker in Hilversum

De slotenmaker uit Hilversum kan u dus op veel verschillende manieren van dienst zijn. Het belangrijkste daarbij vinden wij dat u krijgt wat u verwacht. Daarom maken wij vooraf heldere afspraken over de prijzen, zodat u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij spoedsituaties kunnen wij daarnaast in 98% van de gevallen de deur schadevrij openen. Mocht dat niet het geval zijn voor uw situatie, dan kijken wij naar de goedkoopste oplossing hiervoor. Zo betaalt u nooit te veel!
Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardig materiaal dat past bij uw huis en uw stijl. Zo kan onze slotenmaker uit Hilversum u ook adviseren wanneer het gaat om goede inbraakpreventie. Dankzij onze jarenlange ervaring kan onze slotenmaker uit Hilversum samen met u kijken naar de zwakke plekken in uw huis en zo de kans op inbraak sterk verkleinen.

Neem contact met ons op

Contact met de slotenmaker uit Hilversum

Wilt u contact opnemen met de slotenmaker uit Hilversum van 5 Star sleutelservice? Dat kan op verschillende manieren. Ten eerste wanneer u een spoedafspraak wilt met onze slotenmaker uit Hilversum. U kunt dan het beste bellen naar 06-19006631. Wilt u een gewone afspraak maken, dan kan dit via het formulier op onze website of door te bellen naar 035-6462612. Heeft u andere vragen of wilt u nog meer informatie voor u beslist om ons in te schakelen als uw slotenmaker in Hilversum? Ook dan kunt u ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen naar info@5starsleutelservice.nl. Wij hopen u snel te mogen helpen met de beste service en goede materialen van onze slotenmaker in Hilversum!

 

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar top