Inbraakpreventie - 5 Star sleutelservice

5 star sleutelservice, de betrouwbaarste keuze voor het schadevrij openen van uw deuren, repareren en of vervangen van uw sloten en cilinders.

Bel snel met 06-19006631

 

5 Star Sleutelservice Inbraakpreventie

 

Een huis met goed hang – en sluit werk, daar voel je je veilig in. Toch is er nog meer dat je kunt doen wanneer het op beveiligen aankomt. Denk bijvoorbeeld aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Hiermee wordt de kans op inbraak al met maar liefst 95% verminderd. Inbrekers kiezen het liefst voor makkelijk en snel toegankelijke woningen. Wanneer uw woning zichtbaar goed is beveiligd zal een inbreker geneigd zijn uw huis met rust te laten. Zeker wanneer u naast de mechanische beveiliging ook nog een alarm installatie heeft aangeschaft.

 

Hang – en sluitwerk met een SKG keurmerk geeft inbrekers veel minder kans op een succesvolle inbraak. Kies daarom voor een goede inbraak beveiliging. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij kijken samen met u naar uw woning en zien dankzij jarenlange ervaring de zwakke punten in uw inbraakbeveiliging

In de filmpjes krijgt u al een goede indruk over de manier van beveiligen. Wilt u nog een stap verder gaan met bijvoorbeeld een passieve beveiliging met een camerasysteem? Ook dan kunt u bij ons terecht.

 

Inbraakpreventie, een noodzaak in deze tijden. Wij zorgen er echter voor dat uw inbraakpreventie binnen het door u vastgestelde budget blijft.
Wist u dat u korting kunt krijgen bij uw verzekering wanneer u uw woning goed beveiligd?

 

 

Tips

 

  1. Als u uw woning verlaat, al is het maar even, sluit ramen en deuren dan -af, Vergeet ook de ramen en deuren op de eerste etage niet.
  2. Berg sleutels van raam- en deursloten goed op en niet vlak in de buurt van beweegbare ramen en deuren.
  3. Berg reservesleutels op of leg ze in een kluis en doe er beslist geen label aan.
  4. Vul een vakantiekaart in en lever deze af op het politiebureau (niet landelijk in gebruik bij alle politieregio’s).
  5. Berg opklimmaterialen zoals ladder, tuinmeubilair, altijd op of leg deze deugdelijk vast.
  6. Zorg dat uw huis een bewoonde indruk maakt. Laat uw huis er uitzien alsof u nog aanwezig bent.
  7. Tuin en planten tijdens uw langdurige afwezigheid laten verzorgen. Een onverzorgde tuin, hoog gras, verdorde planten in de vensterbank enz., geven aan dat de bewoners langdurig afwezig zijn.
  8. Merk en registreer uw waardevolle goederen (liefst met DNAspray). Maak ‘r foto’s van. dna spray
  9. Maak voor uw gezin een vluchtplan om bij rookontwikkeling of brand met het hele gezin de juiste vluchtroute te kunnen nemen en huisdieren en belangrijke goederen veilig te stellen.
%d bloggers liken dit: