5 star sleutelservice, de betrouwbaarste keuze voor het schadevrij openen
van uw deuren, repareren en of vervangen van uw sloten en cilinders.

Bel snel met 06-19006631

5 Star Sleutelservice Inbraakpreventie

Een huis met goed hang – en sluit werk, daar voel je je veilig in. Toch is er nog meer dat je kunt doen wanneer het op beveiligen aankomt. Denk bijvoorbeeld aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Hiermee wordt de kans op inbraak al met maar liefst 95% verminderd. Inbrekers kiezen het liefst voor makkelijk en snel toegankelijke woningen. Wanneer uw woning zichtbaar goed is beveiligd zal een inbreker geneigd zijn uw huis met rust te laten. Zeker wanneer u naast de mechanische beveiliging ook nog een alarm installatie heeft aangeschaft.

Hang – en sluitwerk met een SKG keurmerk geeft inbrekers veel minder kans op een succesvolle inbraak. Kies daarom voor een goede inbraak beveiliging. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij kijken samen met u naar uw woning en zien dankzij jarenlange ervaring de zwakke punten in uw inbraakbeveiliging

In de filmpjes krijgt u al een goede indruk over de manier van beveiligen. Wilt u nog een stap verder gaan met bijvoorbeeld een passieve beveiliging met een camerasysteem? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Inbraakpreventie, een noodzaak in deze tijden. Wij zorgen er echter voor dat uw inbraakpreventie binnen het door u vastgestelde budget blijft.
Wist u dat u korting kunt krijgen bij uw verzekering wanneer u uw woning goed beveiligd?