fbpx
Gebaseerd op 156 reviews:
4.9/5

Contact pagina

Over ons

5 Star Sleutelservice heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het uitvoeren van alle installatie en reparatiewerkzaamheden in de slotenmakersbranche. Cedric, slotenmaker en eigenaar van het bedrijf, begon in 2013 met veel enthousiasme zijn eigen zaak. Vervolgens werd direct ook de speciale slotenmaker spoeddienst opgezet. U kunt contact met ons opnemen voor alle spoedeisende slotenklussen via bijv. tel: 0619006631 maar ook via whatsapp op de site. We hebben de meeste sloten en cilinders op voorraad bij ons.

De klant te hulp staan met snelle service is ons motto. Naast spoedklussen kunt u ons echter ook inschakelen voor het verbeteren van de beveiliging van uw woning (of een sluitplan voor uw bedrijfspand). U kunt bij ons terecht voor veilige sloten, maar we kunnen bijv. ook snel uw cilinders voor u wisselen indien u iemand de toegang wilt ontzeggen. Wij begrijpen dat u dat graag discreet geregeld wilt hebben en wij komen dan ook niet met veel tam-tam aan de deur.

Wij onderscheiden ons van de concurrenten door veilige, gecertificeerde sloten en betrouwbare, eerlijke dienstverlening. Er zijn helaas veel sloten te koop, bijvoorbeeld in bouwmarkten, die niet aan de eisen van het politiekeurmerk voldoen. Bij ons bent u altijd verzekerd van veilige sloten.
We werken vrijwel alleen met SKG2 en SKG3 sloten en cilinders.

Er zijn veel slotenmakers actief die u proberen op te lichten. Zij maken eerst aan de telefoon de mooiste beloften om vervolgens de gemaakte afspraken niet na te komen of u achteraf met een torenhoge factuur op te zadelen. Bij 5 Star Sleutelservice komen wij onze afspraken na en kunt u bovendien rekenen op eerlijke tarieven.

Wij zijn gevestigd op Markerkant 13-10 in Almere. In de praktijk werken wij echter vrijwel altijd op locatie. 5 Star Sleutelservice komt graag bij u langs om een offerte uit te brengen of voor de installatie/reparatie van hang- en sluitwerk. U kunt ons overal in Almere en omstreken inschakelen. 1 telefoontje is vaak voldoende om van uw slotgerelateerde problemen af te komen.

Telnr: 06 – 19 00 66 31

E-mail: info@5starsleutelservice.nl

Contact

Vraag gemakkelijk
een offerte aan:

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar boven
Malcare WordPress Security