fbpx
Gebaseerd op 156 reviews:
4.9/5

Slotreparatie van uw defecte slot.

Slotreparatie door professionals

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij de sloten op ramen en deuren beschadigd kunnen raken en slotreparatie nodig is. Denk bijvoorbeeld aan vorstschade, schade door het afbreken van een sleutel, slijtage enzovoorts. Bij schade aan sloten dient u deze door een specialist te laten repareren. Zelf sloten repareren blijkt vaak erg lastig te zijn door de complexiteit van de verschillende sloten. De cilinder van een slot bestaat uit tal van kleine onderdelen, die eenvoudig beschadigd raken. In het ergste geval moet het slot volledig vervangen worden als u deze verder aantast. Reden genoeg om een specialist in te schakelen door ons te bellen!

Werkwijze bij sloten repareren

Bij het repareren van sloten in Almere e.o. gaan slotenmakers vaak op dezelfde wijze te werk. We bekijken de situatie ter plaatse en maken van daaruit een plan om de situatie op te lossen. De schade aan een slot wordt doorgaans veroorzaakt door de cilinder van het slot. De cilinder kan bijvoorbeeld door een sleutel die afbreekt bij het draaien hiervan beschadigd raken. Of mensen draaien de sleutel verder dan nodig door waardoor er spanning op het binnenwerk komt. Vaak is het ook gewoon een kwestie dat het slot nooit gesmeerd is met de juiste middelen. Het is, bij een defect, vaak zaak om de cilinder uit het slot te halen om vast te stellen welke van de 2 defect is. Een lastige zaak wanneer de deur op slot is, maar slotreparatie is geen probleem voor uw slotenmaker.

Slotenmaker in Almere

Met spoed sloten repareren na een inbraak

Inbraak
Inbraakschade.

Sloten repareren kan niet altijd tot een volgende werkdag wachten. Denk bijvoorbeeld aan een inbraak in uw woning, waarbij de sloten met fors geweld geforceerd zijn. Om veilig de nacht door te kunnen komen, moet met spoed de reparatie van de sloten plaatsvinden. Ook in zo’n situatie kunt u op ons rekenen. We staan 12 uur per dag en 6 dagen per week voor u klaar om de helpende hand te bieden bij noodsituaties.

*Om de sloten in goede conditie te houden bevelen wij Tec7 GT-7 aan! Indien u de buitendeuren 1x per kwartaal en de binnendeuren 1x per jaar smeert, voorkomt u een hoop problemen.

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar boven
Malcare WordPress Security