fbpx
Gebaseerd op 156 reviews:
4.9/5

Sloten laten vervangen

 

Wilt u uw sloten laten vervangen? En zoekt u daarvoor een betrouwbaar bedrijf? Onze 4.9 gemiddeld op de Google recensies zegt u dat u op het juiste adres bent! Wij hebben jarenlange ervaring in het vervangen van sloten. Daarnaast vervangen wij uw oude sloten altijd door veilige, gecertificeerde, nieuwe inbraakvrije sloten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan hang- en sluitwerk voor alle mogelijke ramen en deuren. Alle sloten die wij verkopen zijn praktisch, veilig en betrouwbaar.

Het is belangrijk dat alle sloten op uw deuren en ramen goed zijn. Verouderde sloten of sloten van slechte kwaliteit zijn namelijk binnen enkele seconden te openen door een ervaren inbreker. Een zwak slot is stroef, verouderd, roestig, onvast of eerder geforceerd geweest. Het is wachten op een mankement. Een goed slot is gebruikersvriendelijk, solide en onwrikbaar. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw huidige sloten? Wij komen graag bij u langs om nieuwe veilige sloten te installeren.

Sloten laten vernieuwen? Stel het niet langer uit!

 

Zolang het slot werkt bent u geneigd om het zo te laten, het werkt immers nog? Neem geen risico’s met de sloten van uw woning, kantoor of garage. Er zijn uitstekende sluitsystemen op de markt die de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Bent u nieuwsgierig of de sloten bij u thuis nog wel up-to-date zijn? Wij geven graag onze deskundige mening! Wij hebben jarenlange ervaring. We kunnen uw woning of bedrijf kosteloos onder de loep nemen. Wanneer het nodig blijkt te zijn om een of meer sloten te laten vervangen dan doen wij dat natuurlijk voor een scherpe prijs! De beste sloten, professionele montage en eerlijke prijzen is wat we u bieden. U kunt op ons rekenen!

Bel ons

 

Sloten laten vervangen na inbraak

 

Is er bij u ingebroken en is er daarbij schade ontstaan aan één van de sloten op uw deur of raam? Dan is het zaak deze sloten zo snel mogelijk te vervangen. U wilt immers niet dat inbrekers makkelijk nogmaals toe kunnen slaan. Na een inbraak denkt u in eerste instantie waarschijnlijk alleen maar aan het bellen van de politie. Dat is natuurlijk ook logisch. Nadat u de politie heeft ingelicht, doet u er goed aan een slotenmaker in te schakelen. Hij kan voor u het betreffende slot snel vervangen. Bijkomend voordeel is dat onze slotenmaker direct sloten kan plaatsen die aan alle hedendaagse richtlijnen voldoen. Op deze manier is de kans op een nieuwe inbraak meteen een stuk kleiner en woont u weer een stuk geruster.

 

 

Hulp nodig? Neem direct contact met ons op!

Zelf sloten vervangen

 

In sommige gevallen is het vervangen van sloten geen complexe klus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van een simpele cilinder. Door het losdraaien van een paar schroefjes kunt u de cilinder verwijderen en een nieuwe plaatsen. Vraag u echter wel af of u het juiste cilinderslot op uw deur plaatst? Sommige cilindersloten zijn tegenwoordig namelijk gemakkelijk te forceren door inbrekers. Wilt u liever een slot dat meer bescherming biedt tegen inbraken of een inbraakveilige cilinder? Dan doet u er goed aan om uw sloten niet zelf te vervangen. Schakel in dat geval een slotenmaker in. Extra veilige sloten zijn vaak een stuk complexer en daardoor lastiger om zelf te plaatsen. Door dit aan een slotenmaker over te laten, weet u zeker dat alles straks naar behoren werkt en u uw woning veilig af kunt sluiten. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op sloten van goede kwaliteit. De sloten die u kunt krijgen bij bouwmarkten of andere winkelketens laten nogal eens te wensen over.

 

Cilindermaat bepalen.

 

 

Wanneer zijn sloten aan vervanging toe?

 

Veel mensen vragen zich af wanneer sloten eigenlijk aan vervanging toe zijn. Twijfelt u of het vervangen van uw sloten nodig is? Wacht niet te lang met het vervangen van uw sloten. Dan kan het namelijk zo zijn dat inbrekers hun slag al hebben geslagen. In het algemeen gaan sloten zo’n 15 tot 20 jaar mee. Het inbrekersgilde vindt echter steeds nieuwe manieren om uw deur te openen waardoor u ervoor moet zorgen om up-to-date te blijven. Indien u bijv. geen anti-kerntrek voorzieningen heeft kunt u net zo goed de deur open laten staan of een touwtje uit de brievenbus laten hangen. Schakel onze slotenmaker in om te bekijken of uw sloten al aan vervanging toe zijn. Wij inspecteren de staat van uw huidige sloten. Wanneer deze onvoldoende bescherming blijken te bieden kunnen we u adviseren en eventueel direct nieuwe sloten voor u installeren.

Wat zijn de kosten?

 

De kosten van het vervangen van de sloten bestaan uit het arbeidsloon, voorrijkosten en de prijs van het nieuwe slot. Goede sloten zijn niet goedkoop. Dit is echter wel een investering waar u jarenlang profijt van heeft. Sloten gaan zoals gezegd 15 tot 20 jaar mee en u moet de kosten dan ook eigenlijk over die jaren uitsmeren. Het is zeer vervelend als er bij u wordt ingebroken. Als u dit kunt voorkomen door een goed slot aan te schaffen dan is de aankoop zeker de kosten waard. Buiten dat is het ook gewoon belangrijk dat een slot goed werkt en ook goed blijft werken.
Onze prijzen staan op deze pagina vermeld: https://www.5starsleutelservice.nl/prijzen/

 

Slotenmaker

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar boven
Malcare WordPress Security