“Over de voorzitter.” (Nieuwsbrief Complex Centrum Hilversumse Meent – Nov. 2016)

Nieuwsbrief:
Wist u dat onze voorzitter zo handig was om op zaterdagmorgen zijn sleutelbos aan de binnenkant van zijn voordeur te laten zitten en dat hij daar pas achter kwam toen hij de voordeur had dicht getrokken.

Wist u dat hij toen pas door had, dat er geen brievenbus in de voordeur zat, en dus een ijzerdraadje niet erg veel zin had.

Wist u dat hij toen bij zijn buurman op 3-hoog, wiens appartement aan zijn appartement grensde, aanbelde en vroeg of hij over het balkon mocht klimmen. En toen hij al op de vuilnisbak stond om de klim te wagen, hij door zijn vrouw er op werd gewezen, dat hij met 2 knieprotheses toch wel een groot risico nam.

Wist u dat hij toen zijn buurman voorstelde, aangezien deze niet al te groot en niet zwaar is, om hem over de balustrade te tillen. Gelukkig was deze buurman niet gek en begreep dat dit een grapje was.

Wist u dat de voorzitter en zijn vrouw werden opgevangen door de overbuurvrouw van de buurman, die ze binnenhaalde en een kopje koffie zette.

Wist u dat de voorzitter en zijn vrouw ook hun telefoon niet meegenomen hadden en dus mochten bellen bij deze buurvrouw met 5 STAR Sleutelservice uit Hilversum/Almere, 06-19006631.
Wist u dat de slotenmaker er binnen 3 kwartier was en, schrik niet, de deur binnen 1 minuut open had?

We vertellen dit verhaal om iedereen er op te wijzen dat als een slotenmaker binnen 1 minuut je voordeur opent, als die niet op slot is, een inbreker er zeker binnen 2 minuten in slaagt.