fbpx

Sleutelservice Almere

5 star sleutelservice

Bent u op zoek naar een goede sleutelservice in Almere of de omgeving hiervan? Wilt u graag snel geholpen worden, op ieder moment van de dag, bijvoorbeeld omdat u ’s nachts buitengesloten staat bij uw eigen huis of omdat er sprake is van inbraakschade? Neem dan contact met ons op. Onze sleutelservice in Almere is 12 uur en 6 dagen per week bereikbaar, maar kan ook op afspraak worden ingepland. Zo bent u voor iedere klus bij 5 Star sleutelservice aan het juiste adres!

Wat wij doen met hang- en sluitwerk

5 Star sleutelservice in Almere

5 Star sleutelservice werkt in Almere en de wijde omgeving hiervan. Wie zijn wij? Wij zijn een slotenmaker die u 12 uur en 6 dagen per week kan helpen wanneer u problemen heeft met uw sleutels, sloten en alles wat hierbij komt kijken. Bent u bijvoorbeeld buitengesloten uit uw eigen woning of bedrijf? Dan kan 5 Star sleutelservice u helpen. Ons motto is om niemand in de kou te laten staan en daarom streven onze medewerkers van de sleutelservice in Almere ernaar in spoedgevallen binnen 45 minuten bij u te zijn. Wilt u meer weten over ons? Kijk dan verder op onze website, bijvoorbeeld over hoe wij u, naast met onze sleutelservice in Almere, ook kunnen helpen met inbraakpreventie of hang- en sluitwerk.

Hoe werkt onze sleutelservice in Almere?

Onze sleutelservice in Almere kan zowel bij spoedklussen als op afspraak worden ingezet. Wilt u bijvoorbeeld uw cilinders laten vervangen, maar zit hier geen haast achter? Dan kunt u met ons een afspraak inplannen. Staat u buitengesloten van uw huis, omdat u om welke reden dan ook uw sleutel niet meer kunt gebruiken? Dan kunt u bij onze sleutelservice in Almere een spoed afspraak maken, zodat wij u zo snel mogelijk weer uw huis in kunnen helpen!
Onze sleutelservice in Almere werkt met heldere, vooraf afgesproken tarieven. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. In 98% van de gevallen kunnen wij uw deur zonder schade openen, mocht dit niet het geval zijn dan gaan onze medewerkers op zoek naar de zo goedkoop mogelijke oplossing voor u.

Wat vonden anderen van ons?

Onze sleutelservice in Almere en de omgeving hiervan wordt door onze grote hoeveelheid klanten goed gewaardeerd. Wilt u weten wat anderen over ons in Almere, en andere plekken waar wij geholpen hebben, te zeggen hebben? Lees dan ook eens de klantbeoordelingen op onze website of op Google -> https://g.page/5star-slotenmaker-almere/review?gm. Heeft u al eens hulp gehad van onze sleutelservice in Almere of ergens anders? Laat dan ook uw ervaring achter om andere mensen een indruk te geven van onze diensten!

Neem contact met ons op

Vragen, hulp of afspraak plannen?

Heeft u nog vragen over onze sleutelservice in Almere? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken. Voor zowel vragen als voor spoedafspraken zijn wij telefonisch bereikbaar via 06-19006631 of door een WhatsApp te sturen. Daarnaast kunt u ook uw vraag mailen naar info@5starsleutelservice.nl. Direct een afspraak inplannen? Dat kan eenvoudig via het formulier op onze website!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar top