fbpx

Sleutelspecialist Almere

5 star sleutelservice

Bent u op zoek naar een slotenmaker, iemand om u te helpen bij uw inbraakpreventie of iemand die voor u hang- en sluitwerk kan instaleren? Dan bent u bij 5 Star sleutelservice aan het juiste adres. Onze sleutelspecialist uit Almere of Hilversum helpt u graag met het uitvoeren van dit soort klussen! Heeft u uzelf buitengesloten, bijvoorbeeld doordat de sleutel is afgebroken in het sleutelgat? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met onze spoedservice. Zo laten wij u nooit in de kou staan!

Wat wij doen met hang- en sluitwerk

Het werk van de sleutelspecialist in Almere

Door een sleutelspecialist uit Almere kunt u verschillende soorten klussen laten uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw slot of nieuwe sleutels nodig voor uw deur? Dan kunt u bij ons terecht. Maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verschillende soorten, maten en stijlen hang- en sluitwerk, zodat dit precies past bij uw woning. Ook geven wij u graag tips over inbraakpreventie. Wij kijken dan samen met u naar de zwakke plekken van uw huis en bedenken samen met u oplossingen om deze sterker te maken. Onze jarenlange ervaring en uw wensen en eisen worden op deze manier met elkaar gecombineerd door de sleutelspecialist uit Almere.

Met spoed een sleutelspecialist in Almere nodig?

Het kan voorkomen dat u met spoed een sleutelspecialist in Almere nodig heeft. Zo kan het zijn dat u uzelf heeft buitengesloten uit uw huis of bedrijf. Dan is het prettig dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week geholpen kunt worden door een sleutelspecialist uit Almere. Gelukkig is deze mogelijkheid er bij ons. Onze sleutelspecialist uit Almere staat letterlijk altijd voor u klaar! Zo kunt u snel weer uw huis of bedrijf in en staat u niet langer dan noodzakelijk buiten. Onze sleutelspecialist uit Almere probeert altijd binnen 45 minuten bij u op locatie te zijn en de best mogelijke oplossing te geven in iedere situatie. Zo kunnen wij in bijna alle gevallen de deur schadevrij openen. Mocht dit toch niet lukken dan kijken we natuurlijk naar de meest goedkope oplossing voor uw situatie.

Wat maakt ons uniek?

Natuurlijk maakt onze spoedservice 5 Star sleutelservice al redelijk uniek. Niet alleen dit maakt echter dat wij de beste keuze zijn wanneer u op zoek bent naar een sleutelspecialist uit Almere. Wij geven namelijk vooraf duidelijk aan wat de kosten van een bepaalde reparatie of dienst zijn, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast werken wij zeer klantgericht, wij vinden dat uw wens altijd op nummer één moet staan. Deze wensen combineren we met onze expertise voor het allerbeste resultaat!

Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Wilt u contact opnemen voor vragen of het plannen van een afspraak? Dan kunt u ons bereiken door te mailen naar info@5starsleutelservice.nl of te bellen naar 035-6462612. Ook kunt u een afspraak gemakkelijk online maken via het formulier op onze website. Onze sleutelspecialist uit Almere neemt dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat u al uw vragen beantwoord krijgt en er duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden.

Heeft u met spoed een sleutelspecialist in Almere nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen via 06-19006631. Wij proberen u dan binnen 45 minuten te helpen, zodat u snel weer uw huis in kunt.

 

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Waarom 5 Star sleutelservice?

Snel ter plaatse

Binnen onze regio zijn wij vaak binnen 45 minuten, nadat U ons gebeld heeft, ter plaatse.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons, na gedane werkzaamheden, betalen via Pin, kontant of via Uw mobiel bankieren app.

Creatieve oplossingen

We proberen altijd een oplossing te vinden die binnen Uw budget past en die zo min mogelijk schade oplevert.

Gedegen ervaring

Sinds 2013 hebben we al meer dan 2450 klanten van hun probleem afgeholpen. Van buitensluitingen tot defecte meerpuntssluitingen.

Scroll naar top