fbpx

Beesecure. Een slimme hulp in jouw dagelijks leven.

Woning
BeeSecure

Met de slimme apparaten van BeeSecure gaat u altijd met een gerust hart van huis. Het Smart Home platform maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze diverse slimme apparaten in huis met elkaar te verbinden en te beheren via één app. Dankzij deze BeeSecure app wordt het bedienen van uw slimme thuisbeveiligingssysteem erg eenvoudig en heeft u altijd en overal toegang. Bovendien ontvangt u 24 uur per dag 7 dagen per week live meldingen via de BeeSecure app op uw smartphone.

Bee-hub basisstation
BEE-HUB Basisstation

Aan de basis van het thuisbeveiligingssysteem staat de BEE-HUB waaraan u alle slimme apparaten van BeeSecure verbindt en beheert. De BEE-HUB communiceert draadloos met uw Smart Home apparaten via Zigbee. Het Zigbee netwerk is beveiligd via een 128 bit versleuteling – dezelfde standaard die banken gebruiken om online bankieren te beveiligen. Wanneer het alarm op één van uw BeeSecure producten wordt geactiveerd, ontvangt u direct een melding op uw smartphone. Zo is bescherming tegen brand en inbraak makkelijker dan ooit!

Onderstaande producten kunt u koppelen aan uw BeeSecure Smart Home thuisbeveiligingssysteem:

 

BEE-LOCK – Elektronische cilinder

Met de BEE-LOCK is toegang tot uw woning of bedrijf slim en veilig geregeld. Met deze SKG** gecertificeerde elektronische cilinder geeft u elke bezoeker een eigen vaste of tijdelijke toegangscode. De P1 cilinder kan als standalone product worden gebruikt of via de BeeSecure app worden ingesteld en beheerd. Voor gebruik in combinatie met de app (Android en Apple) is het optionele BEE-HUB basisstation nodig.

Met de BeeSecure app kunt u de cilinder eenvoudig bedienen en ziet u precies wie wanneer de deur heeft geopend. De cilinder biedt ook de mogelijkheid tot het instellen van een tijdelijke of eenmalige toegangscode. Ideaal voor pakketbezorgers of Airbnb eigenaren die geen tijd hebben om persoonlijk de sleutels te overhandigen. 

BEE-REPEATER – Signaalversterker

Met de BEE-REPEATER kunt u het aantal aansluitbare apparaten verdubbelen en het signaal van het BEE-HUB basisstation versterken. De ideale oplossing wanneer u bijvoorbeeld slimme apparaten heeft op meerdere verdiepingen. Standaard kunt u tot 16 BeeSecure producten aansluiten op het BEE-HUB basisstation. Met de BEE-REPEATER kunt u maar liefs 32 apparaten koppelen.

BEE-SD – Draadloze optische rookmelder

Voorkom brandschade met de BEE-SD rookmelder. Wanneer de rookmelder rook detecteert, wordt de ingebouwde sirene geactiveerd en wordt er direct een melding naar uw telefoon gestuurd.

BEE-OMS – Tril- en schokcontact

De BEE-OMS plaatst u op het voorwerp dat u wilt beveiligen. Denk aan een kluis, bureaulade, lijst van een schilderij of een vitrinekast. Wanneer het voorwerp wordt bewogen of verplaatst, ontvangt u direct een melding op uw smartphone.

BEE-MS – Draadloze bewegingssensor

De BEE-MS is een bewegingssensor die gebruik maakt van infraroodstraling om bewegingen te detecteren. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, ontvangt u onmiddellijk een melding op uw mobiel. Overigens negeert de sensor huisdieren die tot 25 kg wegen om zo vals alarm te voorkomen.

BEE-DWS – Deur- en raamsensor

Met de BEE-DWS sensor beveiligt u ramen en deuren. Wanneer een raam of deur wordt geopend, ontvangt u direct een melding op uw smartphone. Waar u ook bent, via de BeeSecure app ziet u of ramen en deuren goed zijn gesloten.

Veiligheid en privacy

Steeds meer mensen ervaren het gemak van Smart Home producten en daarmee neemt ook het aanbod van slimme apparaten snel toe. Tegelijkertijd ontstaan er ook steeds meer vragen over de veiligheid van deze producten. Is het netwerk wel veilig en beschermd tegen hackers? Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

BeeSecure maakt gebruik van het Zigbee netwerk, een belangrijk en veilige standaard binnen Smart Home. Dit netwerk is specifiek voor smart home producten ontworpen en verbruikt weinig energie waardoor apparaten met een batterij langer mee gaan. Zigbee maakt gebruik van een 128Bits encryptie om het netwerk te beveiligen tegen hacken, dezelfde standaard die banken gebruiken om online bankieren te beveiligen. Ook bedrijven als Signify (van Philips Hue), Huawei, Somfy, IKEA, Honeywell, Samsung, Bosch en Siemens maken gebruik van het Zigbee netwerk.

BeeSecure maakt bovendien gebruik van een eigen geïnstalleerde cloudoplossing in Europa (Ierland). Deze cloudoplossing voldoet aan de GDPR (General Data Protection Regulation), in Nederland bekend als de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Deze wet verplicht alle bedrijven die met persoonsgegevens te maken hebben het gebruik en het opslaan hiervan vast te leggen en de bescherming ervan te waarborgen. Alle gebruikersgegevens worden zonder toestemming niet gedeeld met derden. Bovendien wordt er niet meer data opgeslagen dan nodig voor het functioneren van het BeeSecure systeem en de app.

Uiteraard kunt u ook zelf ook een aantal simpele stappen ondernemen om uw Smart Home systeem veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van sterke wachtwoorden, het beveiligen van het eigen thuisnetwerk en door altijd alert te zijn op nieuwe updates.

5 Star sleutelservice is er trots op om dit systeem als een van de eersten in Nederland te kunnen leveren en plaatsen.
Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

 

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Share:

More Posts

Scroll naar boven
Scroll naar top