fbpx

Sleutels kwijt en uw verzekering.

Sleutels kwijt

U bent uw sleutels kwijtgeraakt of ze zijn gestolen en nu moet de slotenmaker de sloten vervangen zodat er niet ingebroken kan worden. Hoe gaat uw verzekering hiermee om en is alles gedekt?

Bent u uw sleutels kwijtgeraakt of zijn ze gestolen? Doe dan altijd aangifte bij de politie. Deze aangifte heeft u nodig om de schade te kunnen claimen bij uw inboedelverzekering. Controleer daarna voor de zekerheid de polisvoorwaarden van uw inboedelverzekering. Daar vind u of u verzekerd bent en tot welk bedrag uw sleutels vergoed worden.

Uw verzekering dekt doorgaans tot een bepaald maximumbedrag, variërend van € 250,- tot € 750,-. Met deze bedragen moet de slotenmaker uit de voeten kunnen. Aegon en ZLM vergoeden de kosten als gevolg van het vervangen van sloten door diefstal van sleutels zonder maximum. Aegon doet dat ook in geval van verlies.

Goed om te weten: de vergoeding van gestolen spullen valt onder de inboedelverzekering! Dit geldt dus ook voor een gestolen of kwijtgeraakte sleutel.

Verschillende verzekeraars eisen dat u de sloten binnen 24 uur vervangt als de vinder van uw sleutels uw adres kan achterhalen. Dit om de kans op inbraak/insluiping zo klein mogelijk te maken, uiteraard ook in hun eigen belang.

Wanneer u 5 Star sleutelservice inschakelt krijgt u, indien nodig en mogelijk, LEEN cilinders zodat u toch veilig uw huis/bedrijf kunt afsluiten totdat de bestelde materialen gemonteerd kunnen worden!
Bel ons snel op dit telefoonnummer!

  • Zie ook voor meer informatie de website van Independer.

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Share:

More Posts

Scroll naar boven
Scroll naar top