fbpx

Wat kost het vervangen van mijn sloten?

5 Star logo

Welkom bij 5 Star sleutelservice

Wat kost het vervangen van mijn sloten?

Dat is zo ongeveer de meestgestelde vraag wanneer wij een klant aan de telefoon krijgen. Een vraag die ondanks z’n eenvoud zowat het moeilijkst te beantwoorden is. Het komt overeen met een autobedrijf bellen en de vraag stellen: “Ik heb een rode auto en wil 4 nieuwe banden. Wat kost dat?”. Knappe monteur die daar gelijk een exacte prijs aan kan hangen.

De vraag “Wat kost het vervangen van mijn sloten?” wordt extra bemoeilijkt omdat men het vaak over sloten heeft terwijl men de cilinder bedoeld. Een wezenlijk verschil. Het slot is het mechanisme wat in de deur verwerkt zit. De cilinder is datgene waarmee u, via uw sleutel, het slot bediend. Meestal wil de klant de cilinder vervangen hebben ivm verhuizing, verbetering van de beveiliging, ouderdom van de cilinders, kapot slot, een verloren sleutel of een relatiebreuk.

Cilinders zijn er in vele soorten en maten. Er zit ook veel verschil tussen een cilinder van de bouwmarkt/internet of een cilinder van een professionele slotenmaker. Wij verkopen alleen inbraakveilige cilinders en sloten waarmee uw huis veiliger wordt en bestand tegen de meeste vormen van inbraak. Een slotenmaker meet ook altijd eerst de maten van uw cilinders op voordat er geplaatst of besteld wordt zodat alles goed werkt en er ook nog goed uitziet. Het samenspel tussen slot en cilinder moet perfect zijn om een probleemloze, jarenlange, werking te garanderen.

Een van de manieren om de kwaliteit van een cilinder te bepalen is het SKG-keurmerk van de stichting Kwaliteit Gevelbouw. SKG2 cilinders beschermen tegen de meeste vormen van inbraak maar alleen SKG3 cilinders zijn beschermd tegen kerntrekken. Aangezien kerntrekken op dit moment zeer populair is bij de inbrekers raden wij SKG3 cilinders aan of SKG2 cilinders in combinatie met anti-kerntrek beslag.

Zoals u nu zult begrijpen is de vraag “Wat kost het vervangen van mijn sloten?” dus alleen te beantwoorden met een vanaf prijs voor het vervangen van de cilinders. We hebben hieronder een paar vanaf prijzen voor u verzameld, maar bel gerust voor een prijsopgave of om een afspraak te maken voor een offerte. Wij zijn er om u te helpen!

Let op! Genoemde prijzen zijn gebaseerd op het plaatsen van een 30/30 cilinder. Wilt u bijv. 2 cilinders dan wordt de prijs niet 2x “bedrag”, maar “bedrag” + 1 cilinder.

Wat kost het vervangen van mijn sloten?

Voorbeeld prijzen:

(* Genoemde vanaf prijzen zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Bij klanten buiten Almere worden voorrijkosten gerekend.) 

U kunt ons nu bellen

Tussen 09:00-21:00 staan we klaar om uw vragen te beantwoorden!
Actie!
5 Star logo

Onze klanten vertellen op Google:

"Goede ervaring opgedaan met dit bedrijf. De offerte had ik binnen korte tijd en de werkzaamheden zijn snel en professioneel uitgevoerd. Een echte aanrader."
M. Laurens
24-2-2020
"Wat een ontzettende goede service. Binnen 20 minuten aan huis. Een voorlopige slot ingedaan in afwachting op een nieuwe slot. Volgende dag een nieuwe slot geplaatst. Vakkundig. Vriendelijk. Chapeau!!! Cedric grote complimenten. Wat een vakman. Top!"
Bel ons
Gilbert Pawirodihardjo
23-10-2019
"Snel ter plaatse! Goede service en heel erg vriendelijk. Hadden onszelf buitengesloten met sleutel binnen in het slot. Had de deur snel open en nog een handige tip gegeven om dit te voorkomen! Hopen dat ik ze niet nog een keer nodig heb, maar anders bel ik ze weer!"
Woman taking picture
Imke
December 2019
"Snelle service en betrouwbaar! De heer Lashley is een vak man en een goed mens."
Jaïr Roseburg
Januari 2020

We hopen uw vraag “Wat kost het vervangen van mijn sloten?” goed beantwoord te hebben, en zien u graag terug als klant. Nog een fijne dag!

Hulp nodig? neem direct contact met ons op!

Share:

More Posts

Scroll naar boven
Scroll naar top